World of Coffee 2017 Budapest

Szerző: Vegyes
Kávészemek és kávéscsésze

2017 júniusában Budapesten rendezték meg a World of Coffee szakkiállítást, amelyen a BWT víz, mint a rendezvény fő támogatója jóvoltából én is részt vehettem.

A World of Coffee szakmai kiállítás célja, hogy megismertesse egymással, közel hozza egymáshoz a kávé termelőket és az értékesítési lánc minden tagját – éttermeket, kávézókat, akár kis kávépörkölő üzemeket.

A kiállításon egyszerre voltak jelen a legmodernebb és gyönyőrű kávégépek, a zöld kávészemek, a sokszor távoli földrészek nemzetiségi ruháiba öltözött őstermelők, vagy a profi kávékóstolás (cupping).

De nem is fecsérlem a szót, beszéljenek a videók és a képek. Az elején egy összefoglaló videó a kiállításról, majd egy érdekesség – a mexikói kávék kóstolása (cupping) -, illetve sok-sok kép.

World of Coffee 2017 Budapest videó összefoglaló

World of Coffee Budapest 2017

Word of Cooffee Budapest 2017. összefoglaló.A BWT – Beest Water Technologies – meghívására részt vetettem a World of Coffee kávékiállításon. Nézd meg az ott készült képekből összeállított videót!

Közzétette: Rántott hús wokban – 2017. június 18.

Profi kávékóstolás (cupping)

A cupping a kávé profi kóstolása. Talán nem egy látványos dolog, de az érdekessége, hogy a szürcsölős hangot nem véletlenül és végképp nem illetlenségből adják ki a szakemberek. Így gondoskodnak arról, hogy a kávé ízét és illatát egyszerre érezzék.

World of coffee Budapest – Mexikói kávé kóstolás (cupping)

Közzétette: Rántott hús wokban – 2017. június 13.

World of Coffee 2017 Budapest képek

Kattints a képekre a kinagyításhoz!

Címkék

Nincs hozzászólás


Recept keresés