Nespresso Butique Aréna Plaza

Szerző: Vegyes
Nespresso Aréna Plaza kávékóstolás

A Nespresso meghívására a 3. magyarországi üzletük megnyitóján jártam. A hivatalos nevén Nespresso Butique a budapesti Aréna Plazaban található, kiemelt helyen, közvetlenül a földszinti panorámalift mögötti területen.

Az üzlet nem csak hatalmas eladótérrel rendelkezik, de egyben futurisztikus élményt nyújt a megvilágított kávékapszula-fallal ellátott, fölülről üvegrudakkal megvilágított eladótér, és természetesen George Clooney hatalmas képe sem maradhatott ki a díszítésből. 🙂

Nespresso kapszula fal Aréna Pláza

Nespresso Aréna Plaza kávékóstolás
Nespresso Aréna Pláza George Clooney

Az Aréna Plaza Nespresso Butique-ban lehetőség van interneten előre leadott megrendelést soron kívül átvenni, illetve egy külön részt alakítottak ki az újrahasznosításra visszavitt Nespresso kapszulák leadására a két bejárat között. Így bárki, akinek a környezetvédelem is fontos, könnyen leadhatja a kapszulákat, melyek alumíniumból készültek, és így 100%-ban újrahasznosíthatók.

Gyovai Györgyi, a Nespresso magyarországi vezetője a megnyitón elmondta, hogy nemzetközi szinten is elismerésre méltó arányban, a magyarországi butique-okban vásárolt kapszulák harmadát újrahasznosításra visszavisszük, amellyel maguk a vásárlók is hozzájárulnak a környezetvédelemhez.

Nespresso újrahasznosítás

További információ a magyarországi Nespresso Butique-okról: https://www.nespresso.com/hu/hu/pages/store-locator.

Címkék

Nincs hozzászólás


Recept keresés