Itt az új Nespresso Envivo Lungo

Szerző: Vegyes
Nespresso Envivo Lungo Csészében

2016. június 6-án új taggal bővült a Nespresso kávékapszulák kínálata. Az Envivo Lungo 24. Grand Cru-ként került be az állandó kínálatba.

Az Envivo Lungo páratlan ízélményt nyújt az erőteljes ízeket, de mégis hosszabb kávékat kedvelőknek. Ez ugyanis a Nespresso Lungo-kínálatának legintenzívebb kávéja. Ez az erősen pörkölt keverék indiai Arabica és mexikói Robusta kávékból készül, és gazdag illata fás, mézeskalácsra emlékeztető jegyeket idéz. A jelentős mosott Robusta-tartalom kifinomultabb ízű, ám erős kávét ad anélkül, hogy kóstoláskor a nyerseség dominálna.

Envivo Lungo Doboz

Az új Grand Cru megalkotása során a Nespresso kávészakértői a hagyományos reggeli kávékból merítettek ihletet; azokból az italokból, amelyeket sokan nagyobb csészéből, tejjel fogyasztanak – ezért az Envivo Lungo tejjel is tökéletes párost alkot, megőrizve jellegzetes, intenzív és gazdag ízvilágát és testességét. Latte Macchiato formában elkészítve a tejhab selymessége kiemeli az Envivo Lungo Grand Cru lágyabb, fás ízjegyeit, és vajas aromákkal kényeztet.

Én személy szerint új kedvencre találtam ebben az őrleményben. Testes íz – 9-es intenzitás -, ami nálam személy szerint szinte elvárás a kávék felé. Ugyanakkor az élvezeti értékét lungo formában, azaz hosszú kávéként (javasolt fogyasztási mennyiség 110 ml) adja ki. Hogyha te is szereted az erőteljes ízű kávét, és szeretnéd az ízeket reggelenként hosszan kiélvezni, akkor javaslom, hogy kóstold meg a Nespresso Envivo Lungo kávéját!

A Nespresso Envivo Lungo megrendelhető a Nespresso online boltjában, vagy a Nespresso Butique-okban.

Az új kávékeverék bemutatójára az igazán exkluzív budapesti Aria Hotel HighNote Skybar teraszán került sor. Ez a fénykép rólam készült, közvetlenül a Bazilika szomszédságában. Bár a reggeli kávé után még két Envivo Lungot is megittam, annyira ízlett, ide a fölső teraszra a kávét nem hoztam fel.

Szilágyi Balázs - Aria Hotel HighNote Skybar Budapest - Baziliika

Címkék

Nincs hozzászólás


Recept keresés