Lángos voks 2016

Szerző: Vegyes
Lángos Voks 2016 - Vénusz étolaj autó

2016-ban ötödik alkalommal indítja útjára a Vénusz már hagyományosnak mondható országos szavazós lángosversenyét, a Lángos Voksot.

Frissítés: A Vénusz Voks 2016 győztese: A békéscsabai Mester Lángos Büfé. Gratulálunk!

Az idén újításként nem a Facebookon folyik a szavazás, hanem a langosvoks.hu oldalon tudsz regisztrálni és szavazni a kedvenc lángosozódra országszerte. Ugyanitt várják a lángosozók ajánlását is, és kereshetsz is egy jó lángosozót a közeledben!

A Vénusz Lángos Voks célja, hogy felkutassa az ország legjobb lángosait és lángossütőit. Az oldalon megtalálhatod, mely régióban hol érdemes beállni a sorba egy finom lángosért, a lángosozók pedig ringbe szállhatnak a Vénusz által felajánlott nyereményekért – lásd lejjebb.

Természetsen a Vénusz étolaj kiváló választás akkor is, ha otthon szeretnél lángost készíteni. Ehhez a Kemény Tojás honlapomon találsz két kiváló, kipróbált házi lángos receptet, a tőlem megszokott minőségben, képekkel és pontos mennyiségekkel, az alábbi linkekre kattintva:

Vénusz étolaj napraforgóval

Lángos Voks 2016 díjak

A verseny idén is nagyon izgalmasnak ígérkezik, hiszen ezúttal is felállhat a képzeletbeli dobogó mindhárom fokára egy-egy nyertes. Ezen felül, hagyományos módon, egy a balatoni régióból nevező lángossütő is különdíjban részesül.

Az aranyérmes hely a „Vénusz kedvenc lángosozója 2016” megtisztelő címen kívül 500 liter minőségi Vénusz napraforgó-étolajat nyer, míg a második helyezettnek a kitüntetés mellett 300 liter, a harmadik helyezettnek pedig 200 liter napraforgó-étolaj a jutalma.

A Balaton környékén kiemelten sok lángosozó található, ezért szinte magától értetődő, hogy a Vénusz különdíjat ad át a legtöbb szavazatot gyűjtő balatoni lángosozónak is. A „Vénusz kedvenc balatoni lángosozója 2016” cím leendő birtokosa szintén 500 liter napraforgó-étolaj nyereményben részesül, hogy a következő szezonban abban süthesse aranybarnára a finomabbnál finomabb lángosokat.

Vénusz Lángos Voks 2016 sajtóesemény

A Vénusz Lángos Voks 2016. indulásakor, a Larus étteremben rendezett sajtóeseményen kiváló minőségű, mini lángoskülönlegességeket kóstolhattunk, köztük az első hallásra furcsa, de nagyon finom, vaníliás túrókrémmel megkent édes lángost.

Tejfölös lángos sült hagymával uborkával

Tejfölös lángos sült hagymával uborkával


Hot doggal töltött lángos házi ketchuppal

Hot doggal töltött lángos házi ketchuppal


Lángos kurkumás mustárral és baconnel

Lángos kurkumás mustárral és baconnel


Lángos vaníliás túrókrémmel

Lángos vaníliás túrókrémmel


Mini lángosok sütése

Mini lángosok sülnek a Larus étterem teraszán

Nincs hozzászólás


Recept keresés