Damniczki Budapest 2017. nyári fagylaltkínálat

Szerző: Vegyes
Damniczki Budapest fagylaltkínálat 2017 nyár

Megérkezett az új nyári fagylaltkínálat a Damniczki Budapest fagyizóba. A cukrászda meghívására volt szerencsém a fagyaltokat elsőként kóstolni, és őszintén mondhatom: idén nyáron is irány a Damniczki egy jó fagyiért!

Damniczki nyári fagyiválaszték megérkezett.

Közzétette: Rántott hús wokban – 2017. május 23.

Gelato World Tour

Idén áprilisban Damniczki Balázs első helyezést ért el a Carpigiani cég által szervezett Gelato World Tour magyarországi versenyén. A zsűri a magyar versenyzők közül Damniczki Balázs fekete teás málnafagylaltját (a képen), valamint Somogyi Beáta Il mio Cioccolate kreációját ítélte a legjobbnak.

feketeteás málna bergamottal és pisztáciával

A nyertesek 2017. július 24-25 között az európai kontinensdöntőn, Bolognában küzdenek majd a továbbjutásért. Az Európai Döntő nyertese pedig a világ összes pontjáról érkező döntőssel a Grand Finale-ban méri össze tudását 2017. szeptember 8-10. között, Riminiben.

A Damniczki 2017. nyári fagylaltkínálata

A nyertes feketeteás málnafagyi – pontosabban feketeteás málna bergamottal és pisztáciával – is megtalálható a kínálatban. Érdemes megkóstolni, az biztos, hogy az ember nem találkozik ilyen ízekkel bármelyik fagyizóban. Nekem nem ez lett a kedvencen, bevallom, de élmény ezeket az ízeket így együtt nyalogatni.

A különlegességek között olyan ízkreációk találhatók, mint a kapros uborka, a szomolyai fekete cseresznye, a mentás zeller citrommal vagy éppen a sóska fagylalt. Igen, ezek fagylaltok, és ha más nem, tényleg a kisérletezés kedvéért javaslom őket kipróbálni.

Az én két kedvencen a szomolyai fekete cseresznye és a pisztácia. De csokoládérajongóknak különösen ajánlott még a többféle csoki- és kakaófagyi is, mindegyik hatalmas émény!

Damniczki Budapest fagylaltkínálat 2017 nyár

Nincs hozzászólás


Recept keresés